A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény érdekében.

ÖKO papír maszk - design3

61 Ft (48 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 500 db.
Gyártó: Media-Press
Cikkszám: Mask_op_07
Mennyiségi kedvezmény
1000 db felett
57 Ft / db
5000 db felett
55 Ft / db
10000 db felett
52 Ft / db

Leírás és Paraméterek

Az egészség megóvására fókuszálunk saját fejlesztésű termékünkkel. Célunk, hogy azon vállalkozásoknak segíthessünk, akik védelmet szeretnének biztosítani dolgozóiknak és ügyfeleiknek egymással szemben, és emellett környezettudatosan gondolkodnak.

A polipropilén tartalmú orvosi maszkok lebomlási ideje sajnos hosszú, ezért jelentősen károsítják a környezetet. Ezzel szemben a papír gyorsan lebomlik.

A maszkunk célja, hogy olcsó és környezetbarát megoldást kínáljon vállalkozások számára. A terméket olyan cégeknek alkottuk meg, akik nem nélkülözhetik a személyes találkozást az emberekkel, akik esetleg tudtukon kívül is vírushordozóvá váltak. Ilyen helyek például az élelmiszer boltok, benzinkutak, bankok, bevásárló központok, kisebb-nagyobb üzletek. A termék a bevásárlás vagy szolgáltatás idejére nyújt védelmet a viselő környezetében tartózkodók számára.

A termék alapanyaga papír, mely minimálisan ereszti át a levegőt. A légzés a szem alatti és állkapocs melletti légréseken (alászívás) keresztül történik. A termék kialakításakor azt az elvet vettük figyelembe, hogy a száj- és orrüregből kiáramló meleg levegő párája (valamint a nyálcseppek) a párafelhőben található vírusokkal együtt lecsapódik a papír maszk belső felületén. Ennek okán a maszkon kívüli térbe kevesebb vírus jut ki.

Termékadatok

  • anyaga: újrahasznosított papír, gumi;
  • mérete (összehajtva): 160 x 100 x 80 mm;
  • 10 db-onként csomagolva;
  • minimum rendelési mennyiség: 500 db.

Bővebb információ: www.papirmaszk.hu

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.