A weboldal cookie-kat használ a biztonságos böngészés és a legjobb felhasználói élmény érdekében.

Papír maszk color egyedi nyomással

85 Ft + ÁFA ( 108 Ft )
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 500 db.
Maximálisan rendelhető mennyiség: 100000!
Gyártó: Media-Press
Cikkszám: Mask_pp_01
Mennyiségi kedvezmény
1000 db felett
59 Ft / db
5000 db felett
38 Ft / db
10000 db felett
35 Ft / db

Leírás és Paraméterek

Az egészség megóvására fókuszálva, a jelenlegi kihívásokra kívánunk reagálni legújabb, saját fejlesztésű termékünkkel. Célunk, hogy azon vállalkozásoknak segíthessünk, akik védelmet szeretnének biztosítani dolgozóiknak és ügyfeleiknek egymással szemben.

Ráadásként a termék cégesíthető, ezzel is erősítve a felhasználókban a márka megbízhatóságát. A teljes felülete, colorban céges arculatra szabható.

A Papír szájmaszk célja, hogy egyszerű és olcsó megoldást kínáljon vállalkozások számára. A terméket olyan cégeknek alkottuk meg, akik nem nélkülözhetik a személyes találkozást az emberekkel, akik esetleg tudtukon kívül is vírushordozóvá váltak. Ilyen helyek például az élelmiszer boltok, benzinkutak, bankok, bevásárló központok, kisebb-nagyobb üzletek. A termék a bevásárlás vagy szolgáltatás idejére nyújt védelmet a viselő környezetében tartózkodók számára.

A termék alapanyaga papír, mely minimálisan ereszti át a levegőt. A légzés a szem alatti és állkapocs melletti légréseken (alászívás) keresztül történik. A termék kialakításakor azt az elvet vettük figyelembe, hogy a száj- és orrüregből kiáramló meleg levegő párája (valamint a nyálcseppek) a párafelhőben található vírusokkal együtt lecsapódik a papír maszk belső felületén. Ennek okán a maszkon kívüli térbe kevesebb vírus jut ki.

Termékadatok

  • anyaga: papír, gumi;
  • mérete (összehajtva): 160 x 100 x 80 mm;
  • 10 db-onként csomagolva;
  • minimum rendelési mennyiség: 500 db.

Bővebb információ: https://www.media-press.hu/maszk/

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.